Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
trikaladay.gr / Υγεία / Προειδοποίηση ΕΟΦ για συμπλήρωμα με σιλδεναφίλη για τη στυτική δυσλειτουργία

Προειδοποίηση ΕΟΦ για συμπλήρωμα με σιλδεναφίλη για τη στυτική δυσλειτουργία

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιήσουν ένα προϊόν που ενισχύει την ανδρική σεξουαλική δραστηριότητα.Σύμφωνα με τον ΕΟΦ και μετά από ενημέρωση των αρχών της Ισπανίας στο σκεύασμα MAX ERO PLUS βρέθηκε να περιέχει τη δραστική ουσία σιλδεναφίλη (χωρίς να αναφέρεται στην ετικέτα του) μετά από εργαστηριακούς ελέγχους.

Το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο διακινείται μέσω της ιστοσελίδας https://maxeroplus.com/shop, προωθείται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας. Η δραστική ουσία σιλδεναφίλη περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες εάν ληφθεί ανεξέλεγκτα.

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές αν έρθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Προειδοποίηση ΕΟΦ για συμπλήρωμα με σιλδεναφίλη για τη στυτική δυσλειτουργία

 

 

Δες επίσης

Τριχόπτωση: Το κόλπο για να την σταματήσετε και να αποφύγετε το σπάσιμο των μαλλιών

Η τριχόπτωση και το σπάσιμο της τρίχας είναι δύο από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν μακριά ...