Η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας είναι μια από τις σημαντικές δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
Η χθεσινή παρουσίαση με θέμα «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης» η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ City Resort, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών τρικαλινών που γέμισαν τον χώρο της εκδήλωσης.
Ομιλητές ήτααν η γνωστή ελληνίδα σεφ α σεφΑργυρώ Μπαρμπαρίγου, η πρόεδρος του παγκοσμίου οργανισμού γαστρονομικού τουρισμού Μαρία Αθανασοπούλου και ο πρόεδρος του τμήματος διαιτολογίας και διατροφολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιος Τζιαμούρτας.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Τρικάλων και ανταλλαγή ευχών για την έλευση του νέου έτους.
Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Μέγας χορηγός της ήταν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. και χορηγός η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.