Μπισκοτομπαλάκια τυριών και αλλαντικών – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της
Μπισκοτομπαλάκια τυριών και αλλαντικών – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
– 1 φαρίν απ
– 1 κεσεδάκι γιαούρτι
– 1 με 2 χούφτες τριμμένο τυρί
– 1 κεσεδάκι σπορέλαιο
– 1 αυγό για τη ζύμη
– Στη μύτη του κουταλιού αλάτι και ελάχιστη ζάχαρη
– 400 με 500 γραμμάρια φέτα σε κομματάκια
– 10-15 μικρά λουκανικάκια Φρανκφουρτης, ψιλοκομμένα
– 1 αυγό για το άλειμμα
Μπισκοτομπαλάκια τυριών και αλλαντικών: Εκτέλεση συνταγής
– Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το φαρίν απ, το γιαούρτι, το σπορέλαιο, το τυρί, το αυγό και τη ζάχαρη, με το αλάτι.
– Στη συνέχεια ζυμώνουμε τα υλικά μας.
– Προσθέτουμε τη φέτα και τα λουκανικάκια.
– Ξαναζυμώνουμε ελαφρά, τα υλικά μας.
– Πλάθουμε μπαλάκια, (σ.σ. περίπου όσο το μέγεθος από ένα κεφτεδάκι) και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
– Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου έως ότου εκείνα να ροδίσουν.
– Μπορείτε ακόμα να βάλετε μέσα μανιτάρι, πιπερίτσες, ακόμη και παστουρμά για πικάντικο γούστο.