Το πρωτοείδαμε στο βίντεο που μοιράστηκε η χρήστης ItsProxcey στο Twitter και από τότε που χρησιμοποιούμε κάθε φορά που έχουμε όρεξη για γαρίδες. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πιρούνι! Βάζεις το αριστερό δόντι του πιρουνιού κατά μήκος μιας μεγάλης γαρίδας (μέσα από το κέλυφος) και τραβάει προς τα κάτω το κρέας της. Το κέλυφος μένει στο πιρούνι και εσύ ολόκληρη την γαρίδα τέλεια καθαρισμένη και έτοιμη για κατανάλωση!
Στο παραπάνω βίντεο θα βρεις και άλλα πανέξυπνα τρικ, όπως για παράδειγμα πώς να βγάλεις την πέτσα από το ψάρι, πώς να καθαρίσεις τον αστακό και το σκόρδο.