Όταν μαγειρεύουμε, υπάρχουν φορές που την ώρα που βράζουμε τα υλικά, κάποιο από αυτά έχει μία δυσάρεστη οσμή.
Ένα από αυτά είναι το κουνουπίδι. Μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν τη μυρωδιά; Κι όμως ναι! Υπάρχει.
• Ενώ το βράζετε ρίξτε μέσα μισό λεμόνι με τη φλούδα ή ένα κοτσανάκι σέλινο.
• Ενώ το βράζετε ρίξτε μία φέτα ψωμί.
• Υπάρχει και μία τρίτη λύση. Την ώρα που βράζει να βάλετε πάνω στην κατσαρόλα ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ξύδι!
mother’s blog