Συστατικά
- 3 αυγά,
- 120 γρ. ζάχαρη,
- 70 γρ. αλεύρι,
- 60 γρ. κακάο,
- 1 βανίλια,
- 250 γρ. μαργαρίνη
- 1 κρέμα γάλακτος 200 ml,
- 2 κουβερτούρες
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, τη βανίλια και προσθέτουμε και τη μαργαρίνη λιωμένη και ανακατεμένη με 1 κουβερτούρα.
- Αναμειγνύουμε καλά, βάζουμε σε πυρέξ και ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
- Βγάζουμε από το φούρνο το πυρέξ, κόβουμε σε κομμάτια και δίνουμε μία βράση την κρέμα γάλακτος και λιώνουμε μαζί της και τη δεύτερη κουβερτούρα.
- Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε πάνω στη σοκολατόπιτα.
- Καλή απόλαυση!!!!
Akis Petretzikis
Post Views: 1.199