Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Σήφης Βαλυράκης: «Τον δολοφόνησαν, είναι πια φανερό», λέει η γυναίκα του

Σήφης Βαλυράκης: «Τον δολοφόνησαν, είναι πια φανερό», λέει η γυναίκα του

Η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο σύζυγός της, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Σήφης Βαλυράκης, δολοφονήθηκε.

Μιλώντας σε δύο κυριακάτικες εφημερίδες (Πρώτο Θέμα και Real News) εκφράζει την ελπίδα να βρεθούν οι δολοφόνοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, δεδομένου ότι το πόρισμα αναφέρει ότι υπάρχουν λοιπές κακώσεις στο θύμα που δεν προέρχονται από την προπέλα, αλλά από άλλα όργανα, τα οποία απομένει να βρεθούν.

Υποστήριξε δημοσίως ότι για να είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο άτυχος άνδρας να κάθεται στην πλώρη του σκάφους του, κάτι που δεν προέκυπτε από τα στοιχεία. Και εκτίμησε ότι κάτι βίαιο, που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει, τον έριξε στη θάλασσα εκείνο το μοιραίο για τη ζωή του κυριακάτικο μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου. «Ο Σήφης πάλεψε για τη ζωή του», αναφέρει η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου.

«Τον χτύπησαν άγρια. Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει αυτό που φωνάζαμε από την αρχή. Τον δολοφόνησαν! Δεν έπεσε μόνος του στη θάλασσα. Να βρουν τους δράστες και να πληρώσουν για το έγκλημά τους…», συνεχίζει η σύζυγός του.

Πηγή:dimosio.gr

Δες επίσης

3 αναφορές την ημέρα για trafficking στις Γραμμές Υποστήριξης και Βοήθειας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» · Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων

  Η Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων, 18η Οκτωβρίου, καθιερώθηκε το 2007 προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και ...