Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / 28 χρόνια κάθειρξη στον 50χρονο που ασελγούσε στην 7χρονη ανιψιά του στα Τρίκαλα

28 χρόνια κάθειρξη στον 50χρονο που ασελγούσε στην 7χρονη ανιψιά του στα Τρίκαλα

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στη Λάρισα καταδίκασε προχθές σε κάθειρξη συνολικά 28 ετών έναν 50χρονο Αλβανό υπή­κοο, ο οποίος το 2013 στα Τρίκαλα αξιοποίησε το οικογενειακό περιβάλλον για να προχωρήσει σε ακατανόμαστες πράξεις με θύματα δύο ανήλικες ανιψιές του.

Σε βάρος του πρώτου κο­ριτσιού, μιας 6χρονης, αποπειράθηκε να προχωρήσει σε γενετήσιες χειρονομίες. Προσφέρθηκε να τη μεταφέρει σπίτι της, αλλά με το αυ­τοκίνητό του την οδήγησε σε ένα χωράφι και προσπάθησε να τη φι­λήσει. Η 6χρονη ευτυχώς αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και ο 50χρονος σταμάτησε.

Όταν η 6χρονη είπε στη γιαγιά της τι συνέβη, τότε -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- αποδείχθηκε ότι ο 50χρονος «συστηματικά» ασελγούσε σε ένα ακόμα κορίτσι. Επί τέσσερα έτη, δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, σε αποθήκες και χω­ράφια, «ικανοποιούσε» τις αρρωστημένες ορέξεις του με τη δεύτερη ανιψιά από τότε που ήταν 7 ετών έως ότου έγινε 11 ετών.

Οι μητέρες των κοριτσιών καταθέτοντας προχθές στο Δικαστήριο, η μία με δάκρυα στα μάτια και η άλλη με περίσσια ψυχραιμία, περιέγραψαν τα όσα βίωσαν τα παιδιά τους, προκαλώντας οργή και στο ακροατήριο που βουβό παρα­κολουθούσε την ακροαματική δια­δικασία.

Δες επίσης

Σταθερά δίπλα στους πλημμυροπαθείς των Μ. Καλυβίων ο Δήμος Τρικκαίων

Την αμετακίνητη στάση του Δήμου Τρικκαίων για έμπρακτη στήριξη τους πλημμυροπαθείς των Μεγάλων Καλυβίων, εξέφρασε ...