Ένα προφίλ στο Instagram φαίνεται πως βοήθησε τελικά την ΕΛ.ΑΣ. να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης της εξαφάνισης της 15χρονης από το Περιστέρι, η οποία εντοπίστηκε τελικά σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το προφίλ που διατηρούσε στο Instagram ο 19χρονος φίλος της ανήλικης και στη συνέχεια εντόπισαν το νεαρό στο σπίτι του στη θέση Νέα Ζωή στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Στη θέα των αστυνομικών ο 19χρονος ανέφερε ότι η ανήλικη δεν βρίσκεται μαζί του και ότι προτίθεται να βοηθήσει για να εντοπιστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνδρομή του ήταν καθοριστική, διότι αποδείχτηκε ότι γνώριζε που είναι η 15χρονη και με τη βοήθειά του εντοπίστηκε.

Η συνάντηση

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αρχικά επικοινώνησε ο ίδιος μαζί της και της ζήτησε να συναντηθούν. Έτσι έκλεισαν ραντεβού δίπλα από εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Η ανήλικη πήγε στο ραντεβού την ώρα που είχε συμφωνήσει με τον 19χρονο και τότε είδε μπροστά της τόσο το νεαρό όσο και τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν.

  • Διαβάστε επίσης: Αρνήθηκε να δώσει κατάθεση η 15χρονη – Πώς την εντόπισαν οι αστυνομικοί

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν όλοι στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου. Όπως προέκυψε, η 15χρονη βρισκόταν στο σπίτι 17χρονης φίλης της. Έτσι αποφασίστηκε να οδηγηθεί για εξηγήσεις στο τμήμα και η μητέρα της 17χρονης.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι ο 19χρονος είχε συναντήσει την ανήλικη κατά το διάστημα της διήμερης εξαφάνισής της.

Συγκεκριμένα φαίνεται ότι πήγαν μία βόλτα και στη συνέχεια η 15χρονη επέστρεψε στο σπίτι της 17χρονης φίλης της στον Άγιο Παντελεήμονα.