Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κώστας Πρέκας: H γνωριμία του με τον 53χρονο που βίαζε την 12χρονη στον Κολωνό – «Να μην ξαναδεί το φως της ημέρας»

Κώστας Πρέκας: H γνωριμία του με τον 53χρονο που βίαζε την 12χρονη στον Κολωνό – «Να μην ξαναδεί το φως της ημέρας»

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μίας 12χρονης από έναν 53χρονο στον Κολωνό

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον 53χρονο μίλησαν στον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» Ανάμεσα τους  και ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας, ο οποίος ξεκαθάρισε για τη γνωριμία τους που διαρκεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια:

«Από το θέατρο «Αυλαία» που είχε το μπαρ κάτω, είναι τέσσερα χρόνια περίπου. Όλος ο κόσμος τον γνώριζε. Βοήθαγε το θέατρο, δεν φανταζόμουν ποτέ ούτε εγώ, ούτε όλοι οι πολιτικοί, όλοι οι ηθοποιοί, η Φόνσου, ο ένας, ο άλλος… Πολλές προσωπικότητες γνώριζε. Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο! Παρασύρει κάποιους ανθρώπους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που του έκαναν παρέα και του έκαναν 1002 καλά.

Παρασύρει στον όλεθρο όλους αυτούς τους ανθρώπους! Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται… Φρίκη είναι αυτή δηλαδή. Που μπορεί να φτάσει η κοινωνία, μπορείς να μου πεις;» δήλωσε ο Κώστας Πρέκας.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, o Κώστας Πρέκας μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Αν ισχύουν όλα αυτά, ο 53χρονος δεν πρέπει να ξαναδεί το φως της ημέρας».

Δες επίσης

Πώς οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να πάρουν δάνειο από το Μετοχικό Ταμείο

Αλλεπάλληλες αιτήσεις έκαναν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, για τη χορήγηση δανείων, που είχαν ...