ΥΛΙΚA
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
- 250 γρ. μανιτάρια porto bello (κομμένα σε φέτες)
- 500 γρ. μανιτάρια champignon (κομμένα σε φέτες)
- 250 γρ. μανιτάρια πλευρώτους (κομμένα σε φέτες)
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 2 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο
- 1 λτ. ζωμό λαχανικών
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 80 γρ. κρέμα βαλσάμικο
- 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και όλα τα μανιτάρια. Τσιγαρίζουμε για 3′-4′ λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε για ακόμα 4′-5′ λεπτά.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα βαλσάμικο, το δεντρολίβανο, τις ταλιατέλες, τον ζωμό σταδιακά ανακατεύωντας ανά διαστήματα, ώστε να διαχωρίσουν μεταξύ τους οι ταλιατέλες.
- Όταν τα ζυμαρικά απορροφήσουν το ζωμό (αν χρειαστέι προσθέτουμε λίγο ακόμα), αφαιρούμε τη κατσαρόλα από την εστία και διορθώνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.
#VakiarosCooking
Post Views: 236