Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Βόλου – Κομμώτρια «έσβησε» στα 37 της από καρκίνο

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Βόλου – Κομμώτρια «έσβησε» στα 37 της από καρκίνο

Νεκρική σιγή επικράτησε χθες το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας. Κανείς από τα γύρω καταστήματα δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες. Ηταν όλοι θλιμμένοι. Συγκλονισμένοι, καθώς μόλις είχαν ενημερωθεί για τον θάνατο ενός σπάνιου ανθρώπου, της Αντριάννας Κιόσια, η οποία «έσβησε» στα 37 της μόλις χρόνια, «χτυπημένη» από τον καρκίνο.

Όσοι γνώριζαν ότι είχε προσβληθεί από την επάρατη νόσο πίστευαν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα τα καταφέρει, δυστυχώς όμως «λύγισε». Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί και χθες άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Η εκλιπούσα, μητέρα μίας έφηβης, ήταν ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα. Αγαπούσε πολύ τη δουλειά της και είχε καταφέρει με την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό της να έχει επεκτείνει σημαντικά το πελατολόγιό της στο κομμωτήριο Golden Hair που διατηρούσε στην πλατεία Ελευθερίας.

Συγκλονισμένοι ο σύζυγός της, η κόρη της, η μητέρα και τα αδέρφια της, μαζί με συγγενείς και φίλους θα της απεύθυναν χθες Τετάρτη το ύστατο χαίρε. Η κηδεία της έγινε χθες Τετάρτη από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Αγριάς.

Πηγή: taxydromos.gr

Δες επίσης

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του με ψαροντούφεκο

Στον 40χρονο που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο στο κρανίο και στο στήθος ανήκει ...