Σε ποιον δεν αρέσει η φέτα με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη; Η φέτα και όχι το λευκό τυρί που σερβίρουν καποια εστιατόρια παράγεται από πρόβειο γάλα, ενώ το λευκό τυρί από αγελαδινό είναι ένα ΠΟΠ Ελληνικό τυρί και υπάρχουν πολλά είδη φέτας.
Πικάντικη, πιπεράτη, μαλακή, βουτυράτη, αλμυρή ή σκληρή η φέτα είναι ιδανική με ελαιόλαδο και ρίγανη
Πως όμως θα κάνεις τη γεύση ακόμα πιο έντονη;
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις τη φέτα από το ψυγείο μισή περίπου ώρα πριν τη φας για να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Στη συνέχεια θα ρίξεις το ελαιόλαδο και τη ρίγανη και θα μας θυμηθείς!
Όλα τα τυριά αν τα τρως στη σωστή θερμοκρασία να ξέρεις βγάζουν τα αρώματά τους πιο έντονα!
athensmagazine.gr