Σε περίπτωση που επιθυμείτε να φτιάξετε ένα γλυκό ψυγείου, το οποίο να έχει γεύση σοκολάτας, η λύση είναι μία. Μπορείτε να φτιάξετε τη σοκολατόπιτα της τεμπέλας, χωρίς βούτυρο και αυγά.
Υλικά
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 1/5 φλιτζάνι κακάο
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 βανιλια
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το νερό και το μπέικιν πάουντερ.
- Ανακατεύουμε καλά, τα υλικά μας.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- Επιπλέον, συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μας.
- Σε περίπτωση που χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο παραπάνω αλεύρι ή νερό.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας σε ένα ταψί.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
- Ψήνουμε στο φούρνο, τα υλικά μας, στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου τριάντα λεπτά (σ.σ. μισή ώρα).
be2news.gr