Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / «Μπαμπάτσικη» μπριζόλα: Αυτό είναι το μυστικό για να παραμένει το κρέας ακαταμάχητα ζουμερό και αφράτο!

«Μπαμπάτσικη» μπριζόλα: Αυτό είναι το μυστικό για να παραμένει το κρέας ακαταμάχητα ζουμερό και αφράτο!

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Είναι αγαπημένες, είτε στο φούρνο, είτε στο τηγάνι, είτε στη κατσαρόλα. Αλλά ποίο είναι το σύνηθες λάθος που κάνουμε πολλοί όταν μαγειρεύουμε μπριζόλες; Τις τρυπάμε με το πιρούνι για να δούμε αν είναι έτοιμες και τελικά τι καταφέρνουμε; Να χάνουν όλα τους τα υγρά.

Ο σωστός τρόπος, για να μη χάσει το κρέας τα πολύτιμα υγρά του, είναι να το πιέσετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού. Αν βρείτε αντίσταση και δείτε σταγόνες στην επιφάνεια του κρέατος, τότε έχει ψηθεί. Ακολουθήστε αυτή τη τη συμβουλή και θα μας θυμηθείτε!

athensmagazine.gr

Δες επίσης

Atelier Papaioannou: Μια ιστορία για την παραδοσιακή ψαροφαγία

Ένας νέος γαστρονομικός προορισμός άνοιξε χθες για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κέντρο της ...