Μερικές φορές με τα πιο απλά υλικά και λίγη φαντασία μπορείς να φτιάξεις τα πιο νόστιμα πιάτα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Υλικά:
- ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. γάλα
- 1 κ.σ. ketchup
- 2 κ.σ. βρώμη
- σκόνη σκόρδου
- αλάτι
- 150 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
Εκτέλεση:
- Λαδώστε τη κούπα με το ελαιόλαδο.
- Ανακατέψτε το γάλα, το ketchup, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι στη κούπα.
- Βάλτε σιγά σιγά τον κιμά στη κούπα
- Ανακατέψτε καλά.
- Ψήστε σε φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά στο δυνατό ή μέχρι να να το δείτε ότι έχει ψηθεί.
- Αφήστε το να κρυώσει και σερβίρετε.
athensmagazine.gr