Θέλετε να ετοιμάσετε ένα εξαιρετικό προϊόν για εσάς και για τα μέλη της οικογένειάς σας; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή και είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Το βέβαιο είναι πως όλοι θα χορτάσουν και θα είναι ευχαριστημένοι.
Υλικά
- 8 φέτες μαλακό ψωμί του τοστ
- 2 αυγά χτυπημένα σε κάτι λιγότερο από 1/2 φλιτζάνι φρέσκο γάλα
- 8 φέτες ζαμπόν σε φέτες (σ.σ. ή γαλοπούλα)
- 8 φέτες τυρί του τοστ
- Βούτυρο ή άλλη λιπαρή ύλη για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
– Πιέζετε με τον πλάστη κάθε φέτα ψωμί να λεπτύνει όσο πάει.
– Απλώνετε σε κάθε φέτα ψωμί, που έχετε λεπτύνει με τον πλάστη, μια φέτα τυρί και μία φέτα ζαμπόν.
– Μπορείτε, αν θέλετε, να βάλετε και δεύτερη φέτα τυριού και από λίγη μουστάρδα.
– Τυλίγετε κάθε φέτα σε ρολό.
– Βουτάτε τις φέτες μία προς μία στο μείγμα αυγού-γάλακτος.
– Τηγανίζετε τις φέτες σε καυτό βούτυρο έως ότου εκείνες ροδίσουν.
athensmagazine.gr