Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Υλικά:
-
12 φέτες ψωμί για τοστ
-
3 κ.σ. μαγιονεζα
-
12 φέτες ντομάτας
-
6 τρυφερά φύλλα μαρουλιού
-
12 φέτες ξεροψημένα μπέικον
-
6 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
-
τυρί που λιώνει (κίτρινο)
-
αλάτι
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το σερβίρισμα
-
τσιπς πατάτας
-
γλυκές πίκλες (αγγούρι και τουρσί γλυκά)
Εκτέλεση:
Για το διώροφο club sandwich, πρώτα ψήνουμε τις φέτες ψωμιού του τοστ σε τοστιέρα στο γκριλ ή σε φρυγανιέρα.
Στο ξύλο κοπής βάζουμε 3 φρυγανισμένες φέτες ψωμί.
Τις αλείφουμε με μαγιονέζα. Βάζουμε από μια φέτα τυρί, ένα φύλλο μαρούλι, δύο φέτες ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε δύο φέτες ξεροψημένα μπέικον και μια φέτα γαλόπουλα.
Σκεπάζουμε με φρυγανισμένο ψωμί. Αλείφουμε <a ” href=”https://www.argiro.gr/recipe/basiki-suntagi-gia-magioneza/”>μαγιονέζα τρεις φέτες ψωμί και τις βάζουμε πάνω στα club sandwich και ξανακάνουμε μια στρώση από όλα τα υλικά. Τέλος αλείφουμε μαγιονέζα και σκεπάζουμε τα club sandwich.
Καρφώνουμε στις 4 γωνίες από ένα ξυλάκι.
Κόβουμε σταυρωτά σε τρίγωνα. Φροντίζουμε να μην εξέχουν τα υλικά, γι’ αυτό τα κόβουμε στο μέγεθος του ψωμιού.