Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 500 γρ μπισκότα digestive (χωρίς ζάχαρη)
- 500 γρ κουβερτούρα 54% κακάο με στέβια
- 500 γρ ώριμες μπανάνες
Προαιρετικά για το πασπάλισμα
- Φιστίκι Αιγίνης
Ταψί 27χ11 εκ.
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Σε έναν πολυκόφτη πολτοποιούμε τις ώριμες μπανάνες και τις ρίχνουμε μέσα στην κουβερτούρα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα και χοντροσπάμε τα μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα να ενσωματωθούν πολύ καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους.
- Σε μια φόρμα 27χ11 εκ. τοποθετούμε μπόλικες στρώσεις μεμβράνης και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
- Σκεπάζουμε και από πάνω με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες
- Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά με φιστίκι Αιγίνης.
- Ο πιο νόστιμος εύκολος και νηστίσιμος κορμός σοκολάτας είναι έτοιμος να τον απολαύσετε!!
Τα παιδιά σας θα σας τον ζητάνε συνεχώς!! Δεν έχει βούτυρο γάλα ή αυγά και φτιάχνετε πανεύκολα!!’