Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 600 μλ Κρέμα Γάλακτος με 35% Λιπαρά (κρύα)
-
370 γρ μαρμελάδα φράουλα μπορείτε και με στέβια
-
660 μλ Κεφίρ με Γεύση Φράουλα η φρούτα του Δάσους!
-
Εκτέλεση
-
Πεντανόστιμο διαφορετικό παγωτό φράουλα που όλοι θα λατρέψουν
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα Κρέμα Γάλακτος με 35% Λιπαρά και με ένα μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστούν κορυφές.
- Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με στέβια) και συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθεί.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το Κεφίρ Με Γεύση Φράουλα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με φρούτα του δάσους) και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν πολύ καλά όλα τα υλικά.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το καλύπτουμε με μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στην κρέμα.
- Το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
- Πριν σερβίρουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.