Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Χλιδάτη ζωή και «φιγούρα» στα social για τη συμμορία που άρπαζε αλυσίδες στον ΗΣΑΠ – Φωτογραφίες και βίντεο με τη δράση τους

Χλιδάτη ζωή και «φιγούρα» στα social για τη συμμορία που άρπαζε αλυσίδες στον ΗΣΑΠ – Φωτογραφίες και βίντεο με τη δράση τους

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας μαζί με μια πολυπληθή σπείρα έκλεβαν αλυσίδες, χρήματα, γυαλιά, κινητά και ό,τι φαινόταν να έχει αξία από επιβάτες στον Ηλεκτρικό.

Το πρωί της Τρίτης (18.6.2024) συνελήφθησαν συνολικά 20 άτομα καθώς με βίαιο τρόπο τραβούσαν τις χρυσές αλυσίδες από το λαιμό κυρίως γυναικών, ενώ η αστυνομία αναφέρει πως κάποιες φορές δεν δίσταζαν να επιτεθούν στα θύματά τους για να αποσπάσουν πολύτιμα αντικείμενα.

Το newsit.gr εξασφάλισε βίντεο με την δράση της συμμορίας λίγο πριν μπουν στο τρένο και στοχεύσουν σε ανυποψίαστους επιβάτες.

Ένας από τους συλληφθέντες ήταν και ο άνθρωπος που τράβηξε την αλυσίδα από το λαιμό ηλικιωμένης την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στην παραλία.

Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας έκανε ρεπορτάζ για την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Έκαναν χλιδάτη ζωή και ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media

H σπείρα των 20 έκανε χλιδάτη ζωή και ανέβαζε φωτογραφίες στα social media με τις κλεμμένες αλυσίδες, ρολόγια, χασίς και τα χρήματα που είχε καταφέρει να αποσπάσει από επιβάτες του ΗΣΑΠ.

Στις φωτογραφίες ποζάρουν με τις αλυσίδες που έχουν κλέψει, ενώ δείχνουν περήφανοι τα κλοπιμαία τους.

     

Η λεία τους ήταν χιλιάδες ευρώ, καθώς φαίνεται πως είχαν βρει κλεπταποδόχο και έτσι αποκόμιζαν τεράστια κέρδη.

newsit

Δες επίσης

Το… μήνυμα που έστειλαν 11 «γαλάζιοι» βουλευτές στην κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια και η απάντηση

Σε μια κίνηση, που όπως ήταν αναμενόμενο πυροδότησε συζητήσεις, προχώρησαν 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που κατέθεσαν ερώτηση στον υπουργό Εθνικής ...