Πεντανόστιμο φιλέτο Κοτόπουλο με μια ελαφριά καλοκαιρινή Σάλτσα που θα απογειώσει το πιάτο είτε είναι με ρύζι η Πατάτες!
Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 3 φιλετα κοτόπουλου (1 κιλό)
- 500 γρ Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ (2 κούπες)
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 40 γρ ελαιόλαδο (4 κτσ)
- 25 γρ κορν φλάουρ
- 4-5 κόκκους Μπαχάρι
- 1/2 κτγ σκόρδο σε σκόνη
- Αλάτι κατά βούληση
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- Ψιλοκομμένος μαιντανός
- Βρασμένο Ρύζι μπασμάτι
Εκτέλεση
- Χαράζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα και να καραμελώσουν.
- Τα αποσύρουμε απο το τηγάνι σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μπαχάρι, το σκόρδο σε σκόνη και τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ, το κορν φλάουρ, το αλάτι,το πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου ξανά μέσα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη.
- Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό και ρύζι μπασμάτι.
Το πιο νόστιμο φιλέτο κοτόπουλο με μια υπέροχη λευκή σάλτσα!