Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 1 κουτάκι Morfat Creamy (250 γρ)
- 500 γρ κομπόστα Ροδάκινο (χωρίς το σιρόπι)
- 400 γρ ζαχαρούχο γάλα (1 κουτάκι)
Για το γαρνίρισμα
- Μέλι
- Καρύδια
- Σε ένα μπολ στραγγίζουμε μια κομπόστα ροδάκινο (τα ροδάκινα που θα χρησιμοποιήσω χωρίς το σιρόπι είναι 500 γρ)
- Ρίχνουμε μέσα στα ροδάκινα το ζαχαρούχο γάλα και πολτοποιώ πολύ καλά με ένα ραβδομπλέντερ.
- Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε ένα κουτάκι φυτική σαντιγί Morfat Creamy και με ένα μίξερ χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει.
- Ρίχνουμε σταδιακά το μείγμα με το ροδάκινο μέσα στην σαντιγί ανακατεύοντας συνεχώς.
- Το προσθέτουμε σε ένα πυρέξ ,σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται και το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
- Το αφήνουμε 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα σερβίρουμε το πιο νοστιμο και βελούδινο παγωτό ροδάκινο.
- Γαρνίρουμε με μέλι, καρύδια ή με ότι άλλο μας αρέσει!!
Πεντανόστιμο αφράτο παγωτό Ροδάκινο με μόνο 3 υλικά!
Καλή σας επιτυχία!!