Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δήμαρχος Μετεώρων: Αν μέχρι τις 30 Ιουλίου δεν δούμε μηχανήματα για τις αποκαταστάσεις από τον Ντάνιελ, δεν θα είμαι ευχάριστος για κάποιους στην Αθήνα

Δήμαρχος Μετεώρων: Αν μέχρι τις 30 Ιουλίου δεν δούμε μηχανήματα για τις αποκαταστάσεις από τον Ντάνιελ, δεν θα είμαι ευχάριστος για κάποιους στην Αθήνα

Στο ράδιο Σταγών μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Αναφερόμενος στο θέμα με τα κρούσματα πανώλης ο κ. Δήμαρχος τόνισε πως είναι μια δύσκολη κατάσταση και πως ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα αφού δεν υπάρχει κτηνιατρική υπηρεσία στον Δήμο.

Εμείς σαν Δημοτική Αρχή είπε προσπαθούμε να βοηθήσουμε και είμαστε δίπλα στον αγώνα που δίνουν .

Τόσο ο κ. Κουρέτας αλλά και η κα Ντιντή προσπαθούν να βρουν λύσεις αφού την διαχείριση της κρίσης την έχει η Περιφέρεια.

Ο κ. Δήμαρχος μίλησε και για τις αποκαταστάσεις των ζημιών από τον Ντάνιελ, λέγοντας πως είναι απογοητευμένοι αφού δεν βλέπει τα πράγματα να πάνε βάση σχεδιασμού και πλέον η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Τόνισε πως θα περιμένουν μέχρι 30 Ιουλίου όπου ο κ. Ταχίαος είχε πει πως θα μπουν τα μηχανήματα στα έργα και αν δεν γίνει αυτό, τότε ο τρόπος του αγώνα μας θα είναι διαφορετικός.

Δεν ενόχλησα κανέναν είπε  περιμένοντας να δω αν θα ισχύσουν τα χρονοδιαγράμματα, ωστόσο από τις 30 Ιουλίου αν δω ότι δεν ισχύουν, τότε δεν θα είμαι ευχάριστος για κάποιους στην Αθήνα.

Δες επίσης

Μια Καλαμπακιώτισσα στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης Survivor

H γνωστή Καλαμπακιώτισσα πρωταθλήτρια του καράτε και προπονήτρια πολεμικών τεχνών, Στεφανία Γκλάρα, είναι η νέα προσθήκη στο τηλεοπτικό ...