Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 200-250 γρ μπισκοτα digestive χωρίς ζάχαρη
-
400 γρ Στραγγιστο Γιαούρτι 2% η (2 κεσεδακια)
- 200 γρ τυρι κρεμα
- 4-5 σταγόνες υγρή βανιλια (2 βανιλινες)
-
Μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζαχαρηΕκτέλεσηΤο πιο εύκολο και νόστιμο cheesecake χωρίς ζάχαρη!!
- Σε ενα μπολ σπαμε με τα χέρια μας τα μπισκοτα.
-
Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ,το τυρί κρέμα, την βανίλια και με ένα σύρμα ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Γεμίζουμε το κάθε ποτηρακι με 3 κουταλιές της σουπας από τα μπισκοτα.
- Ρίχνουμε από πάνω την μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη να καλύψει καλά.
- Με ένα κουτάλι βάζουμε την κρεμα πάνω από την μαρμελάδα την στρώνουμε ομοιομορφα και συνεχίζουμε βαζοντας ξανα μπισκότο και μια μικρή ποσότητα μαρμελάδας στο κέντρο από κάθε ποτηράκι.