Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 4/8 σε περιοχές της Καλαμπάκας

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 4/8 σε περιοχές της Καλαμπάκας

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 04/08/2024

Από ώρα 7:30-10:30π.μ. στην οδό Πίνδου από το ύψος της οδού Δεληγιάννη μέχρι την οδό Χαρ. Τρικούπη, τμήμα της οδού Δεληγιάννη στη διαστάυρωση με Πίνδουστις οδούς Τήνου και Νάξου, στο ξενοδοχείο Αντωνιάδη και στο καφέ 14oz .

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Δες επίσης

Θανάσης Λιούτας: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το 2% για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενημερώνει ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, η απόφαση για τον ...