Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / «Τσακωτή» Αθηναία δικηγόρος – «Φορτωμένο» με κοκαΐνη το αμάξι της

«Τσακωτή» Αθηναία δικηγόρος – «Φορτωμένο» με κοκαΐνη το αμάξι της

    Μια δικηγόρος από την Αθήνα συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς βρέθηκε να μεταφέρει στο αυτοκίνητό της ποσότητα κοκαΐνης διαμοιρασμένη σε δόσεις.

Η σύλληψη της δικηγόρου, η οποία είναι αρκετά γνωστή πραγματοποιήθηκε χθες στις 01:10 π.μ., στη διασταύρωση των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα και πλέον ακολουθεί τη νόμιμη διαδικασία.

Η δικηγόρος αρνείται οποιαδήποτε γνώση σχετικά με την ύπαρξη των ναρκωτικών.

Αρχικά ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για προσωπική χρήση, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι κάποιος άλλος τα τοποθέτησε στο όχημά της. Ωστόσο, η κοκαΐνη βρέθηκε σε 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες κάτω από το κάθισμα του οδηγού, γεγονός που οι Αρχές ερευνούν για να διαπιστώσουν τον τελικό προορισμό των ναρκωτικών.

Ο «πληροφοριοδότης» που την «κάρφωσε»

astynomia-kokaini_1cc9c.jpeg

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ξεκίνησε από μια πληροφορία που έφτασε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, αναφέροντας ότι ένα όχημα από τη Θεσσαλονίκη θα μετέφερε ναρκωτικά στην Αθήνα.

Ο πληροφοριοδότης έδωσε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά του οχήματος, τα οποία αξιοποιήθηκαν για την οργάνωση της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛΑΣ: «14 Αυγούστου 2024, στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου στην Αθήνα, αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. συνέλαβαν την δράστιδα, επαγγελματία δικηγόρο, να κατέχει επιμελώς κρυμμένες εντός του αυτοκινήτου της, σαράντα (40) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 33,8 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • Κοκαΐνη βάρους 33,8 γραμμαρίων
  • Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο
  • Μία ζυγαριά ακριβείας

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε το πρωί της 14ης Αυγούστου 2024 ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δες επίσης

«Βόμβα» Χρηστίδη για Ραγκούση: «Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ γιατί κατηγόρησε την Φώφη Γεννηματά ότι είναι υπεργολάβος του Μαρινάκη – Έβριζε τον Τσίπρα»

Σε μία αποκάλυψη για τον Γιάννη Ραγκούση και τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου ...