Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Έχασε την πτήση της και «τρελάθηκε» – Εξαγριωμένη, πετούσε οθόνες υπολογιστών σε υπαλλήλους αεροπορικής εταιρείας (Βίντεο)

Έχασε την πτήση της και «τρελάθηκε» – Εξαγριωμένη, πετούσε οθόνες υπολογιστών σε υπαλλήλους αεροπορικής εταιρείας (Βίντεο)

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να περνάει πίσω από τον πάγκο ελέγχου αποσκευών, ενώ αρχίζει να φωνάζει «Ηλίθιοι!» στους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας. Ενώ ένας άνδρας προσπαθεί να τη σταματήσει, η γυναίκα αρπάζει αρχικά μια οθόνη και την πετάει με δύναμη χτυπώντας τον στη κοιλιά. Στη συνέχεια, ρίχνει στο πάτωμα μια δεύτερη οθόνη υπολογιστή.

Ο επιβάτης που κατέγραψε το συμβάν ανέφερε αρχικά στο Storyful ότι η γυναίκα είχε μόλις χάσει την πτήση της και «τρελάθηκε» όταν της απαγορεύτηκε η επιβίβαση.

Η Frontier Airlines αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό στο τηλεοπτικό δίκτυο WGN-TV και τους παρέπεμψε στο Αστυνομικό Τμήμα του Σικάγο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 31χρονη γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, πέταξε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, χτυπώντας μια 40χρονη γυναίκα. Επιπλέον, χτύπησε μια 24χρονη γυναίκα στο πόδι.

Μετά το περιστατικό, η γυναίκα διέφυγε από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το Τμήμα Αεροπορίας του Σικάγο, το οποίο διαχειρίζεται τα αεροδρόμια O’Hare και Midway, αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει το γεγονός, όπως αναφέρει η New York Post.

Δες επίσης

Ο κατακλυσμός του «Μπόρις» πνίγει την κεντρική Ευρώπη: Πλημμύρες, καταστροφές και νεκροί (συγκλονιστικά βίντεο)

Πολλά είναι τα προβλήματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης από την κακοκαιρία Boris, με νεκρούς και ...