Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Χάρης Χιώτης: Με έπιασαν χειροπόδαρα και με άφησαν έξω από το θέατρο γιατί νόμιζαν ότι ήμουν επαίτης

Χάρης Χιώτης: Με έπιασαν χειροπόδαρα και με άφησαν έξω από το θέατρο γιατί νόμιζαν ότι ήμουν επαίτης

Στην εκπομπή της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεργουλόπουλου έδωσε συνέντευξη ο Χάρης Χιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για ένα απρόοπτο που του είχε συμβεί σε παράσταση που συμμετείχε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Χιώτης εξήγησε: «Αφορά σε μία παράσταση που κάναμε στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, τον “Πλούτο” του Αριστοφάνη. Εκεί ο σκηνοθέτης είχε την ιδέα η παράσταση να ξεκινάει με το όνειρο ενός επαίτη, όπου είναι ένας χαρακτήρας που έμπαινε στην αρχή στο δεύτερο κουδούνι της παράστασης, έκανε τον κύκλο, ερχόταν ο σκηνοθέτης στο αυτί και μου έλεγε: “Σε παρακαλώ πρέπει να βγεις έξω, γιατί εδώ πρέπει να ξεκινήσει η παράσταση”».

Έβγαινα έξω, ακολουθούσαν οι λόγιοι του δημάρχου και όλων των υπευθύνων και στο τρίτο κουδούνι έμπαινα ξανά εγώ και έκανα την ίδια διαδικασία. Ανέβαινα στη σκηνή, πήγαινα στο κέντρο, ξάπλωνα, κοιμόμουν και ξεκινούσε η παράσταση με το όνειρο ενός επαίτη!».

«Με άφησαν έξω από το θέατρο»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε ότι: «Ξεκινάω λοιπόν, εμφανίζομαι, λέω: “Σας παρακαλώ πολύ πεινάω, κάτι να φάω”. Αρχίζω και περπατάω, δεν είχαμε ειδοποιήσει τα παιδιά, τους σεκιούριτι και την ασφάλεια ότι θα συμβεί αυτό το δρώμενο, οπότε όπως περπατάω αρχίζει ένας άνθρωπος να μου λέει: “Σε παρακαλώ βγες έξω, εδώ είναι παράσταση, έχουμε έρθει να δούμε θέατρο!”. Έρχεται ο σεκιούριτι, κολλάει στο αυτί μου λέει: “Σε παρακαλώ άνθρωπέ μου πρέπει να βγεις έξω”».

«Με τα πολλά, αρχίζει ο περισσότερος κόσμος να γιουχάρει, βγαίνω έξω με τον σκηνοθέτη, πηγαίνω στη γωνία μου, περιμένω και στο τρίτο κουδούνι πρέπει να εμφανιστώ. Εμφανίζομαι ξανά εγώ, σηκώνεται μια κυρία επάνω μου πετάει 1 ευρώ πάνω μου και μου λέει: “Πάρε αυτό να πας να φας”», πρόσθεσε.

Ακόμα, ο Χάρης Χιώτης περιέγραψε: «Κάποια στιγμή γυρίζω για να ανέβω στη σκηνή. Με το που πατάω πάνω στη σκηνή το πόδι μου, πετάγεται ένας θεατής και φωνάζει: “Ανέβηκε στη σκηνή!”. Οπότε με γραπώνει ο σεκιουριτάς, κατεβαίνουν και τρεις θεατές και με πιάνουν χειροπόδαρα και με βγάζουν έξω από το θέατρο. Με άφησαν έξω από το θέατρο!».

Δες επίσης

Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης – Το αντίο της κόρης του

Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης, σε ηλικία 80 ετών. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η κόρη του ...