Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Βασίλης Γιαγιάκος: Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στο Επιμελητήριο γιατί το θέλουν οι επιχειρηματίες και ο κόσμος – Τι είπε για τον Δημ. Σαράντη

Βασίλης Γιαγιάκος: Θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στο Επιμελητήριο γιατί το θέλουν οι επιχειρηματίες και ο κόσμος – Τι είπε για τον Δημ. Σαράντη

Στο ράδιο Σταγών μίλησε το πρωί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και εκ νέου Υποψήφιος κ. Βασίλης Γιαγιάκος.

Ο κ. πρόεδρος μίλησε για σημαντικές καινοτόμες δράσεις που γίνονται στο Επιμελητήριο, λέγοντας πως δεν σταματάνε ποτέ να προσπαθούν για το καλύτερο.

Αναφέρθηκε στην Έκθεση της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη και το περίπτερο που έχει το Επιμελητήριο εκεί.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις εκλογές του Επιμελητηρίου, λέγοντας πως ο ίδιος είναι δεδομένο πως θα είναι Υποψήφιος, αφού το θέλουν οι Επιχειρηματίες και ο κόσμος.

Έχω μια ομάδα που με πλαισιώνουν, αποτελούμενη από νέους ανθρώπους οι οποίοι αύριο μεθαύριο θα πάρουν τα ηνία και θα συνεχίσουν στα ίδια βήματα είπε.

Υποστήριξε πως παλεύει καθημερινά για το Επιμελητήριο και για όλα όσα έχει πετύχει για την επιχειρηματικότητα στα Τρίκαλα.

Όσοι λένε πως έχουν εξαντληθεί οι ιδέες μου, απαντώ πως οι ιδέες του Βασίλη Γιαγιάκου δεν εξαντλούνται ποτέ και αυτό το  αποδεικνύουμε καθημερινά με όσα κάνουμε είπε.

Τέλος ο κ. Γιαγιάκος δεν θέλησε να απαντήσει σε όσα έγραφε η επιστολή του κ. Τάκη Σαράντη, λέγοντας πως είναι ένα λεπτό θέμα που δεν θέλει να αγγίξει.

Μπορεί να στεναχωρήθηκα αλλά μας ενώνουν πολλά και γι αυτό δεν θέλω να σχολιάσω είπε.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του κ. Γιαγιάκου:

Δες επίσης

Δράση της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων για την Άνοια και Αλτσχάϊμερ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάϊμερ, η 1 η ΤΟΜΥ Τρικάλων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση ...