Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Θανάσης Λιούτας: Στα Ειδικά Σχολεία για τον αγιασμό και για τη φετινή σχολική χρονιά

Θανάσης Λιούτας: Στα Ειδικά Σχολεία για τον αγιασμό και για τη φετινή σχολική χρονιά

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), επισκέφθηκε ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας για τον αγιασμό και για τη φετινή σχολική χρονιά.

Κάθε χρόνο, ο κ. Λιούτας στον σχολικό αγιασμό επισκέπτεται τα Ειδικά μας Σχολεία και βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών, των γονιών και κηδεμόνων, καθώς και στο πλευρό του συνόλου των εκπαιδευτικών μας.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής ευχήθηκε σε όλους, «μια καλή σχολική χρονιά, με όρεξη για μάθηση, γνώση και δεξιότητες».

«Βρίσκομαι πάντοτε δίπλα σας, πιστός κάθε χρόνο στο ραντεβού μας. Ένα ραντεβού που σημαίνει πολλά. Πιστός πάντοτε στον μεγάλο αγώνα που δίνουμε αδιάκοπα, για ίσες ευκαιρίες και για ένα μέλλον ίσο και δίκαιο για όλα τα παιδιά», τόνισε ο ίδιος.

«Το σχολείο σηματοδοτεί πάντοτε τον δρόμο που ακολουθούμε για να φτιάξουμε το όμορφο μέλλον που αξίζει σε όλους. Το σχολείο σημαίνει εξέλιξη. Σημαίνει γνώση και αξίες. Στο σχολείο κάνουμε φίλους, φίλους οι οποίοι μπορεί να μας συντροφεύσουν και για μια ολόκληρη ζωή. Με την πολύτιμη προσφορά και συμβολή των δασκάλων και των καθηγητών μας, τίθενται από τις πρώτες κιόλας τάξεις οι βάσεις. Οι βάσεις της γνώσης και της προσωπικής εξέλιξης. Να είστε πάντα καλά! Πολλές ευχές και για τη φετινή σχολική χρονιά, στους μαθητές μας, στους γονείς, καθώς ασφαλώς και στους εκπαιδευτικούς μας», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας.

Δες επίσης

Δράση της 1ης ΤΟΜΥ Τρικάλων για την Άνοια και Αλτσχάϊμερ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάϊμερ, η 1 η ΤΟΜΥ Τρικάλων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική δράση ...