Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Μοιραράκη για Κεφαλογιάννη: Έχω δώσει χαλιά και σε άλλους υπουργούς και στο Μαξίμου

Μοιραράκη για Κεφαλογιάννη: Έχω δώσει χαλιά και σε άλλους υπουργούς και στο Μαξίμου

Για το σάλο που έχει ξεσπάσει για την αγορά των δύο περσικών χαλιών αξίας 18.000 ευρώ από το υπουργείο Τουρισμού για το γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Όπως είπε δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργοί αγοράζουν χαλιά από την εταιρείας της, αναφέροντας μάλιστα πως στο παρελθόν έχει δώσει χαλιά και στο Μέγαρο Μαξίμου, επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και αργότερα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, μιλώντας στον Ant1, ανέφερε: «Η επιχείρηση επανειλημμένως έχει διαθέσει χαλιά σε χώρους του Δημοσίου. Έχουμε δώσει σε πάρα πολλά υπουργεία. Πιο πρόσφατο είναι το υπουργείο Τουρισμού. Έχουν αγοραστεί και τοποθετηθεί χαλιά στο υπουργείο Εξωτερικών όταν ήταν υπουργός η κ. Μπακογιάννη, στο υπουργείο Ναυτιλίας, στο ΓΕΕΘΑ και σε άλλους χώρους».

«Και πρωτίστως», συνέχισε, «έχουμε δώσει χαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου, από όταν ήταν πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου και μετά. Όλα τα χαλιά που αγοράζονται για τους χώρους του Δημοσίου, παραμένουν στο Δημόσιο».

Σημειώνεται πως εκτός από την αγορά των δύο χαλιών, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη προχώρησε και σε άλλες αλλαγές στο γραφείο της, που συνολικά κόστισαν τουλάχιστον 86.000 ευρώ, βάσει όσων εντόπισε το iEidiseis.gr από τις αποφάσεις στη Διαύγεια.

Αναλυτικά:

  • Χαλιά: 17.980 ευρώ
  • Έπιπλα: 25.000 ευρώ
  • Εργασίες υλικοτεχνικής υποστήριξης: 36.952 ευρώ
  • Κουρτίνες και ταπετσαρίες: 2.575,19 ευρώ
  • Ραφή και τοποθέτηση κουρτινών: 1.376,40 ευρώ
  • Τοποθέτηση ταπετσαρίας: 868 ευρώ
  • Επιδαπέδια φωτιστικά: 1.805,44

ieidiseis

Δες επίσης

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των Τράγκα – Η προσφυγή στα δικαστήρια των Virgin Islands και η αμύθητη περιουσία

Την ακτινογραφία, των κινήσεων που έγιναν μέσω της εταιρείας που είχε στήσει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ...