Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Τρικαλινός ο 55χρονος που σκοτώθηκε σήμερα στο τροχαίο στην ε.ο Τρικάλων-Λάρισας

Τρικαλινός ο 55χρονος που σκοτώθηκε σήμερα στο τροχαίο στην ε.ο Τρικάλων-Λάρισας

Τρικαλινός είναι ο 55χρονος που σκοτώθηκε σήμερα το πρωί στο τροχαίο που σημειώθηκε στην ε.ο Τρικάλων-Λάρισας στο ύψος της γέφυρας Πετρωτού, όταν το Ι.Χπου δοηγούσε προσέκροσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και μετά σε κολώνα.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κωστούλα, με καταγωγή και διαμονή την Φαρκαδόνα,

Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όπου κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό του πολυτραυματία.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, σοβαρότατα τραυματισμένους με τους γιατρούς να δίνουν προσπάθεια να τον κρατήσουν στην ζωή. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο άτυχος 55χρονος δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά του.

Η τραγική είδηση έπεφτε σαν κεραυνός στην Φαρκαδόνα και γενικότερα στα γειτονικά διαμερίσματα. Ο 55χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην Φαρκαδόνα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, κοινωνικός και δραστήριος, ενώ παλιότερα είχε ασχοληθεί με τα τοπικά αθλητικά δρώμενα, καθώς υπήρξε απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας.

Δες επίσης

“Εφυγε” από τη ζωή 65χρονος Τρικαλινός

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Λεωνίδας Ζώικας. Η κηδεία του θα ...