Υλικά
- 1 λίτρο Γάλα Βρώμη
- 120 γρ. Ρύζι Καρολίνα
- 200 γρ. ζάχαρη
- 70 γρ. κόρν φλάουρ
- 2 βανιλίνες
- 400 γρ. νερό
Για το πασπάλισμα
- Κανέλα
Εκτέλεση
- Πλένουμε το ρύζι, το ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το νερό και το βράζουμε μέχρι να σωθεί το νερό και να έχει μαλακώσει.
- Απο το 1 λίτρο προσθέτουμε τα 800 ml Γάλα Βρώμη , την ζάχαρη και τις βανιλίνες.
-
Στα υπόλοιπα 200 ml Γάλα Βρώμη διαλύουμε το κόρν φλάουρ και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύουμε συνεχώς πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
- Μοιράζουμε σε 5 με 6 μπολάκια και σερβίρουμε με κανέλα.
Καλή σας επιτυχία!