Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Ο αρχαιολογικός πλούτος του Γριζάνου παρουσιάστηκε στο Δημαρχείο Τρικάλων

Ο αρχαιολογικός πλούτος του Γριζάνου παρουσιάστηκε στο Δημαρχείο Τρικάλων

Οι αρχαιότητες και τα μνημεία της περιοχής αναδείχθηκαν στη σημερινή εκδήλώση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Τρικάλων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Τρικάλων παρουσιάστηκαν τα πρακτικά της Ημερίδας: «Γριζάνο Τρικάλων Αρχαιότητες, Βυζαντινά Μεταβυζαν-τινά και Νεότερα Μνημεία»
Τα Πρακτικά της Ημερίδας παρουσίασε ο κ. Κωνσταντίνος Τσόδουλος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος, Δρ. Βυζαντινής Ιστορίας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Άγγελος Σωτηρίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γριζανιτών και η κ. Κρυσταλλία Μαντζανά, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων.
Την όλη εκδήλωση συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Μητρούσιας, Δημοσιογράφος.
Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. ΜιχΑΛΆκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γ. Τσίγκας, ο δήμαρχος Τρικάλων Δημ. Παπαστεργίου, οι πρώην βουλευτές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ Ηλ. Βλαχογιάννης και Σούλα Μερεντίτη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι

Δες επίσης

Συνελήφθη τρικαλινός για διάρρηξη περιπτέρου

Συνελήφθη, χθες (15-09-2024) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός ...

Αφήστε μια απάντηση