Υλικά
3 ώριμες μπανάνες
- 2 μέτρια αυγά
- 170 γρ καστανή ζάχαρη
- 70 γρ ηλιέλαιο
- 4-5 Σταγόνες υγρή βανίλια
- 140 γρ Γάλα Αμυγδαλο χωρίς ζάχαρη
- 250 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 2 κτγ μπέικιν πάουντερ
- 100 γρ Τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τις μπανάνες, την καστανή ζάχαρη, τα αυγά και με ένα πιρούνι σπάμε πολύ καλά.
- Ρίχνουμε το ηλιέλαιο, τις σταγόνες βανίλιας, το Γάλα Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Προσθέτουμε το μπέικιν, το αλεύρι γ.ο.χ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
- Προσθετουμε την τρουφα σοκολατας και αναμιγνύουμε πολύ καλά το μείγμα.
- Αλευρολαδώνουμε μια φόρμα 30χ11 εκατοστά και προσθέτουμε το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις 170 c για 60-65 λεπτά.
- Το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά και έπειτα το ξεφορμάρουμε πάνω σε μια σχάρα.
Το πιο νόστιμο και αφράτο τρουφάτο banana bread είναι έτοιμο να το απολαύσετε!!
Καλή σας επιτυχία!!!