Υλικά
400γρ.ασπρισμένα αμύγδαλα
100γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
30γρ.ανθόνερο ή ροδόνερο.(έβαλα ανθόνερο)
30 γρ.νερό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε σκόνη στο μούλτι τα αμύγδαλα.
Μετά ρίχνουμε την ζάχαρη, την βανίλια και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το ανθόνερο, συνεχίζουμε το ανακάτεμα και τέλος ρίχνουμε το νερό.
Έπειτα, πρέπει να το σκεπάσουμε με μεμβράνη και να το αφήσουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Τέλος πλάθουμε το γλυκάκι και το βουτάμε σε ζάχαρη άχνη.
xrysessyntages.gr