Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στα σκεύη της κουζίνας είναι το λάδι που κολλάει σε ταψιά, τηγάνια και τάπερ και δεν λέει να φύγει με τίποτα.
Η λύση είναι πολύ απλή και δοκιμασμένη.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο ρύζι. Ρίξτε λίγο ρύζι στην λαδωμένη επιφάνεια και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, η οποία είναι η απορρόφηση του λαδιού. Αφήστε το ρύζι στην επιφάνεια για 10 περίπου λεπτά και έπειτα αφαιρέστε το. Συνεχίστε πλένοντας το ταψί, το τηγάνι ή το τάπερ σας με ζεστό νερό και μπόλικη σαπουνάδα.
Έξτρα tip: Μια επίσης πολύ καλή λύση είναι να βάλετε αντί για ρύζι, αλάτι. Και αυτό κάνει πολύ καλή δουλειά.