Είτε είναι καλοκαίρι είτε φθινόπωρο είτε χειμώνας τα ψάρια πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα στην διατροφή και την καθημερινότητά μας. Και έτσι πρέπει μιας και είναι από τις πιο υγιεινές και θρεπτικές τροφές που υπάρχουν. Η μυρωδιά, όμως, που αφήνουν στο σπίτι κατά το καθάρισμα και το μαγείρεμά τους είναι ίσως ό,τι χειρότερο υπάρχει αφού πρόκειται για μια μυρωδιά που δεν φεύγει εύκολα. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να την εξαφανίσετε στο λεπτό.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κανέλα (ή βανίλια ή γαρύφαλλο).
Βάλτε σε ένα μπρίκι νερό και βράστε μέσα σε αυτό ένα από τα παραπάνω βότανα. Και τα τρία αυτά μπαχαρικά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες μυρωδιές. Αφήστε, λοιπόν, το μπρίκι με το νερό πάνω στο τραπέζι της κουζίνας σας και αυτό θα κάνει τη δουλειά που πρέπει.
Επίσης σίγουρα θα βοηθήσει αν ρίξετε λίγο ξίδι μέσα στο τηγάνι την ώρα που τηγανίζετε τα ψάρια σας. Και το ξίδι θα βοηθήσει να μην γεμίσει το σπίτι με αυτή την έντονη μυρωδιά του ψαριού.