-
500 γρ. παντζάρια βρασμένα
-
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-
2 κ.σ. τυρί κρέμα
-
2 σκελ. σκόρδο
-
2 κ.σ. ξύδι
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος
-
1/2 φλ. καρύδια ψίχα
-
Αλάτι
-
Λίγο ρόκα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε με ένα μαχαίρι τα βρασμένα παντζάρια σε πολύ μικρά καρεδάκια.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το τυρί κρέμα μαζί με το γιαούρτι, το ξύδι, το ελαιόλαδο, το δυόσμο, τα καρύδια καθώς και αλάτι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά την παντζαροσαλάτα και στη συνέχεια την παγώνουμε.
Τη σερβίρουμε γαρνίροντας με λίγη ρόκα και γιαούρτι.