Υλικά:
-
500 γρ. τυρί φέτα σε χοντρά τρίμματα
-
300 γρ. γάλα φρέσκο
-
8 αυγά
-
Αλάτι
-
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-
1 συσκ. φύλλο κρούστας
-
1/2 φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ξεκινάμε, αναμιγνύοντας πρώτα σε ένα μπολ το γάλα με τη φέτα, τα αυγά και το αλατοπίπερο.
Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα ταψί και στρώνουμε δύο φύλλα, τα λαδώνουμε κάθε ένα ξεχωριστά και ρίχνουμε ένα μέρος από τη γέμιση.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα φύλλα και τη γέμιση μέχρι να τελειώσει.
Αλείφουμε το τελευταίο φύλλο με ελαιόλαδο και χαράσσουμε την επιφάνεια της πίτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα περίπου μέχρι να ροδίσει καλά.