Υλικά
- Φέτα 250 γραμμάρια πικάντικη
- Ανθοτυρο 500 γραμμάρια
- Γάλα Φρέσκο 500 ml
- Σιμιγδάλι Ψιλό Μισό φλιτζάνι
- Κρόκους Αυγού 4
- Βουτυρο 2 κουταλιές της σούπας
Πιπέρι Κατά βούληση
Για το φύλλο
- Φύλλο Σφολιάτας 2
- Για το άλειμμα
- Νερό Λίγο
- Ελαιολαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια την πικάντικη φέτα και το ανθότυρο. Ανακατεύουμε για να αναμειχθούν τα τυριά. Παίρνουμε ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε το φρέσκο γάλα μαζί με το ψιλό σιμιγδάλι, τους κρόκους, το βούτυρο και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα. Αποσύρουμε την κρέμα από την φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας στον πάτο του ταψιού.
Απλώνουμε από πάνω την γέμιση και πάνω από την γέμιση βάζουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Με ένα πινέλο αλείφουμε την τυρόπιτα με λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε την τυρόπιτα στους 170 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει.