Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2024
trikaladay.gr / Διατροφή / Ελαφρύ Φιλέτο Κοτόπουλο αλα κρεμ!!

Ελαφρύ Φιλέτο Κοτόπουλο αλα κρεμ!!

Πεντανόστιμο φιλέτο Κοτόπουλο με μια ελαφριά καλοκαιρινή Σάλτσα που θα απογειώσει το πιάτο είτε είναι με ρύζι η Πατάτες!

Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 3 φιλετα κοτόπουλου (1 κιλό)
  • 500 γρ Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη  ΟΛΥΜΠΟΣ (2 κούπες)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 40 γρ ελαιόλαδο (4 κτσ)
  • 25 γρ κορν φλάουρ
  • 4-5 κόκκους Μπαχάρι
  • 1/2 κτγ σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι κατά βούληση
  • πιπέρι
Για το σερβίρισμα
  • Ψιλοκομμένος μαιντανός
  • Βρασμένο Ρύζι μπασμάτι
Εκτέλεση
  1. Χαράζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν χρώμα και να καραμελώσουν.
  2. Τα αποσύρουμε απο το τηγάνι σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.
  3. Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μπαχάρι, το σκόρδο σε σκόνη και τσιγαρίζουμε για 2-3 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ, το κορν φλάουρ, το αλάτι,το πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
  5. Βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου ξανά μέσα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη.
  6. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαιντανό και ρύζι μπασμάτι.
Το πιο νόστιμο φιλέτο κοτόπουλο με μια υπέροχη λευκή σάλτσα!

Δες επίσης

Ραβανί με σαντιγί λευκής σοκολάτας και καραμελωμένα φιστίκια!

Υλικά που θα χρειαστείτε : Για το Ραβανί 250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ.  ζάχαρη 120 ...