Γνωρίζατε, ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει τέλεια τα μπιφτέκια σας, «εκτοξεύοντας» τη γεύση τους; Υπάρχει, μάλιστα, ένα συγκεκριμένο κόλπο με το υλικό αυτό, που μπορεί να τα κάνει υπέροχα.
Η μαγειρική σόδα, άλλωστε, είναι χρήσιμη για ουκ ολίγες δουλειές του σπιτιού, όπως φυσικά και για το μαγείρεμα, με ένα εκ των κορυφαίων παραδειγμάτων να είναι και μια αγαπημένη γλυκιά παρασκευή. Μπορεί, λοιπόν, να κάνει και τα μπιφτέκια σας πιο αφράτα.
Μπιφτέκια: Αυτό είναι το κόλπο με τη μαγειρική σόδα
Για ένα κιλό κιμά θα χρειαστείτε 1 κουταλάκι ανακατεμένο με λίγο γάλα ή και γιαούρτι. Πολλοί το χρησιμοποιούν και για να μαλακώσουν το μοσχάρι, είτε πριν βράσει είτε και στην κατσαρόλα.
athensmagazine.gr