Υλικά
- 300 γρ φέτα
- 300γρ γραβιέρα
- 300 γρ κασέρι
- 5 αυγά
- 60 γρ. βούτυρο
- 1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
- 5 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- αλάτι
- πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
- Βάζετε το γάλα πάνω στη φωτιά να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία.
- Μόλις πάρει βράση κατεβάζετε και ρίχνετε το σιμιγδάλι. Ξαναβάζετε στη φωτιά κι ανακατεύετε μέχρι να πήξει.
- Ρίχνετε και το βούτυρο.
- Χτυπάτε τα αυγά και τα τριμμένα τυριά και τα ρίχνετε στο μίγμα αφού αφήσετε λίγο να κρυώσει.
- Αλατοπιπερώνετε με σύνεση αφού δοκιμάσετε γιατί τα τυριά είναι ήδη αλμυρά.
- Ψήνετε στους 190 για 1 ώρα περίπου