Υλικά
- 1 πακέτο (450 γρ.) φύλλο κρούστας για πίτες
- 10 τετράγωνα κομμάτια φέτα
- λάδι για τηγάνισμα
- 1 φλιτζάνι μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι βαλσαμικό
- 4 κουταλιές της σούπας σουσάμι ή καβουρντισμένο ή μαυροσούσαμο
Εκτέλεση
1. Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση.
2. Βάζετε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα. Διπλώνετε σαν φάκελο και τα αφήνετε στην άκρη.
3. Σε μικρό κατσαρολάκι ρίχνετε το μέλι, το ξίδι και 2 κουταλιές νερό και τα βράζετε ανακατεύοντας.
4. Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια με τη φέτα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και απ’ τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε με τρυπητή σπάτουλα, τα αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και κατόπιν τα σερβίρετε. Περιχύνετε με 1-2 κουταλιές σάλτσα μελιού το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι ή το μαυροσούσαμο.