-
8 τεμάχια Fish sticks από φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova
-
4 ψωμάκια
-
1 ντομάτα σε λεπτές φέτες
-
4 φύλλα σαλάτας
-
1 κ.σ. μαγιονέζα
-
2 κ.σ. γιαούρτι
Συνοδευτικά
-
Μπρόκολο
-
Καλαμπόκι
-
Γλυκοπατάτες
Εκτέλεση
Απλώνουμε τα fish sticks σε αντικολλητικό ταψί ή στρωμένο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC στον αέρα για 15’
Εναλλακτικά ψήνουμε για 10’ στο air fryer αναποδογυρίζοντάς τα στα τελευταία 5’ ψησίματος.
Σερβίρισμα
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση βάζουμε φύλλα σαλάτας, fish sticks και λίγη ντομάτα.
Κλείνουμε.
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και ελάχιστο νερό ώστε να αραιώσει ελαφρά.
Περιχύνουμε και σερβίρουμε με επιλογή από τα συνοδευτικά λαχανικών.