Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
Η ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 200 ΜΛ
- 10-12 Τορτίγιες
- 3 μέτρια αυγά
- 200 γρ γάλα (1 κούπα)
- 150 γρ ζαμπόν
- 200 γρ τυρί μοτσαρέλα
- 1 κτγ αλάτι
- Πιπέρι
- Μαιντανός
Για το πασπάλισμα
- Τυρί Μοτσαρέλα
Ταψί 20×30
Εκτέλεση
- Σε ένα ταψάκι 20χ30 διπλώνουμε σαν ακορντεόν και βάζουμε κατά μήκος τις τορτίγιες.
- Τρίβουμε στον τρίφτη το ζαμπόν και το τυρί μοτσαρέλα.
- Ανοίγουμε τις τορτίγιες μέσα στο ταψί και μοιράζουμε σε διάφορα σημεία το ζαμπόν και την μοτσαρέλα.
- Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, τον ψιλοκομμένο μαιντανό και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα.
- Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τις τορτίγιες σε όλα τα σημεία.
- Πασπαλίζουμε από πάνω με το τυρί μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στην πάνω σχάρα για 40-45 λεπτά στους 190 c.
- Κόβουμε σε κομμάτια και η πιο νόστιμη και ζουμερή ζαμπονοκασερόπιτα είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!!
Καλή σας επιτυχία!!