Η γρήγορη κι ανέξοδη συνταγή που θα λατρέψετε
Υλικά
- 20 μπισκότα βουτύρου
- 100 γραμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κούπες μαύρη σοκολάτα λιωμένη
- *Τρούφα σε περίπτωση που θέλετε να τα πασπαλίσετε
Τρόπος Εκτέλεσης
- Αρχικά, ρίχνετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζετε τα ομοιόμορφα.
- Σε περίπτωση που θέλετε να τα πασπαλίσετε με μπισκότο, κρατήστε 2 κ.σ. θρυμματισμένο
- μπισκότο και βάλτε τα υπόλοιπα σε ένα μπολ.
- Ρίξτε στο μπολ με τα μπισκότα το τυρί κρέμα και ανακατέψτε καλά να γίνουν ένα μείγμα.
- Κατόπιν, φτιάχνετε μπαλάκια με τα χέρια σας και τα τοποθετείτε σε ένα δίσκο στο οποίο έχετε
- στρώσει μια λαδόκολλα.
- Βάζετε το δίσκο στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Λιώνετε τη σοκολάτα και βουτάτε σε αυτή τα τρουφάκια. Αφήστε να στάξει καλά όσο
- περισσεύει. Τα βάζετε πάλι στο δίσκο μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα.
- Για να καλυφθούν ομοιόμορφα με σοκολάτα βουτήξτε τα για δεύτερη φορά και αφήστε
- πάλι να κρυώσουν.
- Λίγο πριν σκληρύνει τελείως η σοκολάτα ρίξτε από πάνω τα μπισκότα που είχατε φυλάξει και
- αφήστε να κρυώσουν τελείως για να σερβίρετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρίξετε τρούφα,
- αν θέλετε.