Στα μυστικά της υγιεινής διατροφής μέσα από νοστιμότατες συνταγές μυήθηκαν οι Τρικαλινές σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τρικαλινή γαλακτοβιομηχανία των Αδελφών Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη ΤΥΡΑΣ Α.Ε με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυσή της
Τέσσερις γνωστές ελληνίδες σεφ μαγείρεψαν ενώπιον του κοινού νόστιμες συνταγές με αγνά υλικά για τη σωστή διατροφή των παιδιών.
Οι σεφ Άρτεμις Τσίπη, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, Εύα Μονοχάρη και Γωγώ Παπαδιονυσίου, ανέλαβαν δράση μαγεοιρεύοντας μπροστά στο κοινό υγιεινές και νοστιμότατες συνταγές.
Κρουασάν, μπουγάτσα, κοτομπουκιές αλλά και ροφήματα με συστατικά το γάλα και το γιαούρτι, ήταν μερικές από τοις συνταγές ενώ το επιδόρπιο περιελάμβανε ένα νοστιμότατο κέικ με μήλα.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί Τρικαλινοί, κυρίως μητέρες γιαγιάδες και παιδιά, ενώ το παρόν έδωσε ο δήμαρχος Τρικάλων Δημ. Παπαστεργίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Παζαίτης και Θεόδωρος Σπανός.